SO / 4.11. / 20.00 / Vinyla: Esazlesa + India / koncert

Koncertní večer Hudebních cen Vinyla, který je součástí doprovodného programu VI. ročníku cen. Vstupné: 100 Kč (pouze na místě).

fb event

ESAZLESA (CZ)
Jen málo skupin z hardcorové scény si dokázalo vytvořit takový status jako kapela EsazLesa. O jejich tvorbě mluví veřejnoprávní média, na koncertech skupiny na sebe narazí metalista s hipsterem a nové album Společnost psů bylo pro mnohé na domácí scéně jednou z nejvíce očekávatelných nahrávek posledních měsíců. Album samotné i turné k novince pak jen stvrdilo silnou pozici post-hardcorové party ze západu Čech.

India (CZ)
Tomáš Kopáček už toho má za sebou na domácí scéně hodně. Stojí hned za několika projekty (Tempelhof, Black Tar Jesus…), momentálně je asi nejvíce aktivní v triu India. S repetitivním kytarovým zvukem u nás pracuje málokdo lépe než právě India, energická intenzivní nálož ale opouští hranice žánru a je schopná zaujmout širší nezávislou posluchačskou scénu.

Projekt Hudebních cen Vinyla 2016 finančně podporuje Ministerstvo kultury ČR a Statutární město Brno. Koncertní večery “Ozvěny Hudebních cen Vinyla” se konají ve spolupráci s PRAHA / Fórum pro architekturu a média.

-->