SO / 17.3. / 13.00 / Živé hraní k promítání: UŠIMA / dětský multimediální workshop

Pravidelný multimediální dětský workshop, jenž je součástí série vzdělávacích akcí, které se jak v praxi, tak i v teorii, věnují nejmladším posluchačům a audiovizuálním umělcům, ­generaci “born digital” od 6 do 12 let. Vše společně s lektorkami Markétou Lisou a Janou Moštíkovou. Tentokrát též s hostem Šárkou Zahálkovou. Nutná registrace emailem na prahavbrne@gmail.com. Dílna je zpoplatněna sumou 150 Kč.

fb event

Téma: UŠIMA

Věřte nebo ne, ale oči nás někdy dokážou pěkně tahat za nos. Dneska proto necháme oči stranou a dáme prostor jiným smyslům: nastražíme uši a vyrazíme zkoumat a objevovat město a jeho zákoutí po sluchu.

Zkoušeli jste někdy poslouchat poštovní schránku? Kanál? Dutinu stromu? Cihlu? Nebo kandelábr? Během dílny budeme naslouchat městu, nahrávat jeho zvuky, experimentovat s nimi a hrát si.

S sebou: pohodlné a vhodné oblečení na pohyb venku, sluchátka (ideálně uzavřená, ne pecky), jakékoli vlastní nahrávátko vítáno (audiorekorder, mobil apod.) – není však podmínkou, stejné platí i o rodičích – jsou vítáni, aby se k nám připojili, nejsou však podmínkou.

Lektorkou této dílny bude Šárka Zahálková.

~~~
HARMONOGRAM
13.00 – 15.15 – Dílna
15.30 – Vystoupení pro rodiče i jiné diváky
~~~
REGISTRACE
Emailem na prahavbrne@gmail.com
Dílna je zpoplatněna sumou 150 Kč.
~~~
ADRESA
Kulturní prostor PRAHA
Husova 18a, Brno – nádvoří Pražákova paláce Moravské galerie

~~~///~~~///~~~///~~~///~~~///~~~///~~~///~~~
Kulturní prostor Praha v Brně pokračuje v sérii vzdělávacích akcí, které se jak v praxi, tak i v teorii, věnují nejmladším posluchačům & audiovizálním umělcům, ­generaci “born digital” od 6 let.

-->