SO / 28.4. / 19.00 / Michael Jackson Pollock + Evropská Unie + Narcoz / koncert

Koncertní večer, během kterého se představí pražské noisové duo Michael Jackson Pollock, budeme svědky hudebního rozkladu brněnské Evropské Unie a variací ostravských Narcoz. Vstupné 80 Kč.

fb event

NARCOZ – formace pohybující se na hranách experimentální elektroniky, hypnotické psychedelie v extrémních hlukových polohách. V tomto freaky crossoveru najdete prvky techna, soudobé hudby, noisu nebo world music. Narcoz je o marnosti, o poetice chaosu a katarzi člověka 21. století.

Evropská Unie – okcidentální projekt pohybující se na hranici industriálu 4.0, uhlí a ocele. Mystický experiment kontemplující nad vlastními hranicemi. Věčně rozehraná Óda na pozdní kapitalismus. Bílý šum jakožto jednota rozmanitých frekvencí. Otevřenost přejímající vnější vlivy a plnící emisní normu EURO 3.

Michael Jackson Pollock je noisové duo Jozefa a Mikuláše Mrvových. Ve svých improvizovaných kompozicích staví hlukové plochy a terénní nahrávky do kontrastu s klubovým zvukem. V rámci jarního mikroturné zahrají v Praze, Ostravě a Brně.

https://soundcloud.com/mrvas
http://signalsfromarkaim.blogspot.cz/2015/03/sfa044-michael-jackson-pollock.html
http://www.wakushoppu.com/2016/04/wakushoppu-94-david-vrbik-michael.html

-->