PÁ / 18.5. / 14.00 / Květnová Květena / komunitní burza květin, afterparty

Květnová Květena je druhá edice výměnné akce květin. Přijďte si pro nový přírůstek do své sbírky. Přineste zakořeněnou květinku nebo jen odřezek rostlinky a odneste si domů nový úlovek. A pokud nemáte nic na výměnu, tak nevadí, něco se určitě najde. Akce se uskuteční v kolaboraci s událostí PLAZA, jež tvoří shluk koncertů, djs aktů, komunitních marketů či performancí – akcí spjatých s novými médii, které se v průběhu května a června uskuteční na nádvoří Pražákova paláce.

fb event

Jak to funguje? Základem takové výměny je doma nařízkovat (pokojovku) / utrhnout na zahrádce (bylinku) / kdekoliv / a nejlépe nechat tento řízek zakořenit (není podmínkou). Pak už jen stačí přijít 18. května do PRAHA / Fórum pro architekturu a média, kde svoje kousky směníte za jiné! ?

Pokud nemáte nic na výměnu, tak nevadí, něco se určitě najde.??.

VÍCE INFORMACÍ O AKCI BUDE DOPLNĚNO.
#plantsharing #swap #pokojovakvetena #brno #houseplants #veganonly
____________________________________________________________

We are happy to announce the second edition of the plant-sharing event Květena! How does it work? Take a little cutting of your baby plant at home / at work / whenever you are planting and bring it on May 18th to Květena plant swap event to the PRAHA café where you can exchange it for a different plant?.
____________________________________________________________

We are collaborating w/ OPEN- CALL Plaza_ visual media // performance?? – dead-line for the application is 30th APRIL!

PLAZA_ Concerts, djs, performances, market and new media in the yard of Praha v Brně during May and June with the aim of building a bridge which connects the underground art scene between the cities of Madrid and Brno. Curated by EVS artist resident Izabela Rojo.
18 MAY/// Confirmed: Djs: Hnát JaroslavAna Meluzinova/Miltz, Nina Kish.

-->