14. 1. 2016, 20 h – Je tohle ještě život? – Večer s Doktorem Martinem

12322967_1721287228082902_6918019374297301228_o

Dívá se na něj vaše máma, váš děda i vaše divná tetička, se kterou se raději moc nevídáte. Doktor Martin je jeden z největších seriálových hitů poslední doby a pravidelně ho sleduje přes milión lidí.
ALE PROČ?!

Popularitu seriálu, kde je v malé beskydské obci rádiová stanice a supermarket s expresní pokladnou, kde 64letý Miroslav Donutil navazuje milostný vztah s 37letou Jitkou Čvančarovou a kde jsou na sebe všichni trochu zlí, ale vše nakonec dobře dopadne, vysvětlíme i lidem, kteří si televizi naposledy zapnuli ironicky na předávání Českých slavíků s kouzelníkem Žitem. Po úvodním “martinologickém” slově vás čeká projekce toho nejzásadnějšího z první série Doktora Martina se zasvěcenými komentáři a setkání se samotným Miroslavem Donutilem (ve formě možnosti nahlédnutí do jeho knihy historek Pořád se něco děje).
——————
Světem doktora Martina vás provedou dva přední čeští odborníci na jeho fenomén, Jiří Jelínek a Michal Zlatkovský.

Jiří Jelínek je internetový publicista a televizní kritik na volné noze. Svůj pozoruhodný přehled v české audiovizuální produkci – od seriálu Přístav po přenos ze sjezdu Strany svobodných občanů – využívá k osvětě širokého spektra televizních (ne)diváků. Má rád lišky.

Michal Zlatkovský je redaktor známého pražského média a autor řady humorných obrázků na internetu. Produkci České televize se věnoval v několika zásadních blogových příspěvcích. Podal přihlášku na bakalářský stupeň studia filmové vědy. Má rád rozpékanou bagetu z Marks&Spencer.
——————
Proč přijít?
* Uvidíte zcela fascinující seriál s českou televizní superstar v hlavní roli
* Bude to vtipné (snad)
* Je to zadarmo
* Projekce je schválená Českou televizí, takže vás nezavřou
* Konečně budete mít dobrý důvod se opít

POZOR: BUDE TOMBOLA!

Těšíme se!

https://www.facebook.com/events/968634499878113/

-->