25. 7. 20:00 – Hudba PRAHA ► Talibam! / US, Mutanti hledaj východisko / CZ

13726812_485932208271450_6052184609283261789_n

Brooklynský projekt Talibam! je jedním z nejplodnějších a nejzajímavějšich úkazů na americké scéně, jehož mediální ohlas sahá od Wire až po Pitchfork a jehož koncerty byly pověstné svou výbušností i hravou šíleností. Talibam! jsou mimo jiné virtuózní hudebníci, kteří mají za sebou již dvacet desek, v poslední době místo mistrně si pohrávající žánroví chameleoni střídající rozličné identity.

Původně free-rockové improvizační duo (Matt Motel – syntezátor a zpěv a Kevin Shea – bicí a zpěv) v posledních letech tvoří hudbu označovanou jako “avant rock hip-hop comedy “, očekávejte eklektickou show plnou nadhledu, sebeironie a svébytný mix současných, minulých a budoucích hudebních trendů.

https://talibam.bandcamp.com/
https://www.facebook.com/Talibamnyc/

Mutanti hledaj východisko

Bylo nebylo.
Tam kde končí cesta a začíná les stála opřená o stromy malá dřevěná chaloupka a v té malé dřevěné chaloupce bydlel Jirka s Honzou. Úplně sami.
Mutanti hledaj východisko. Jsou.
Prostor, který se rozpíná a smršťuje podle toho s jakou intenzitou se dotýká planet, zvířat a lidí. Vyprávění příběhů, které se míhají na kraji zorného pole a noří se sami do sebe.

Jeden se ochotně a uvěřitelně vtěluje do rolí – většinou lidí, které byste nechtěli potkat. Druhý tomuto úchylnému kabaretu staví silné post-apokalyptické hudební kulisy. Ve svých skladbách nejen hrají, ale přímo staví až bizarní příběhy. Mutanti jsou prý česká odpověď na Die Antwoord. Die Antwoord wishes!

https://mutantihledajvychodisko.bandcamp.com/
https://www.facebook.com/mutantihledajvychodisko/

Koncert je pokračováním projektu Showcase festival ITCH MY HA HA HA.

 

https://www.facebook.com/events/137791929981857/

-->