ST / 17. 5. / 18.00 / Družstvo wine pop-up #7: Zpátky ke kořenům / pop-up

Wine pop-up přátel a milovníků vína z Družstva. Volná a neřízená degustace, kde bude k ochutnání pestrý a široký (min. 12 kousků) výběr toho nejlepšího i nejdivnějšího, co Družstvo právě zasáhlo.

fb event

Vyjádření Družstva:

Nikde to moc neříkáme, ale velká, dokonce až 50% část Družstva je z Brna. Takže podívat se s dalším popupem do největšího města v ČR (protože Praha je kraj, říkaj v Brně) byl jen logickej krok, kterej už nešlo dál odkládat. Zvlášť když logo Brna i Družstva má stejný barvy (náhoda? nemyslím si!) a ještě si nás tam normálně vyžádali. Takže vzhůru zpátky ke kořenům!

K ochutnání bude jako obvykle pestrý a široký (min. 12 kousků) výběr toho nejlepšího i nejdivnějšího, co nás právě zasáhlo, ať si všichni trochu rozšíříme obzory – postupně budem odtajňovat a lákat.

A protože Brno je nový Berlín, o minimal-tech-house soundtrack jak ze Špilberghainu se postará rezidentně-rezistentní DJ WineGeek.cz + speciální autochtonní host (TBA).

Místo i dodavatele jídelních zážitků brzy zveřejníme, zatím si zabukujte místo v kalendářích (teď už fakt) a těšte se!

Pravidla stejná jako vždycky:

1.) Vstupné NENÍ, degustace je volná až neřízená, takže přijít můžete kdykoli. Vybíráme jen 200,- na osobu vratnou zálohu na sklo + příspěvek na činnost Družstva v závislosti na počtu zkonzumovaných vzorků, silnější povahy zvládnou projet i všech 10+ kousků několikrát dokola, true story.
2.) Jídlo BUDE – stay tuned for more thrills.
3.) Karty NEBEREM. Jsme cash only Družstvo, takže podojte trošku bankomat, protože barter ani na Východě nedáváme.

Bude to velký. Stay Brno!
Vaše Družstvo

-->