SO / 27.1. / 13.00 / Živé hraní k promítání: Video-pohádka s Terezou Damcovou / dětský multimediální workshop

Pravidelný multimediální dětský workshop, jenž je součástí série vzdělávacích akcí, které se jak v praxi, tak i v teorii, věnují nejmladším posluchačům a audiovizuálním umělcům, ­generaci “born digital” od 6 do 12 let. Vše společně s lektorkami Markétou Lisou a Janou Moštíkovou. Nutná registrace emailem na prahavbrne@gmail.com. Dílna je zpoplatněna sumou 150 Kč.

fb event

Téma: Pohádka podle Milana Kozelky

Dalším hostem, který povede dílnu bude umělkyně Terezka Damcová, která nás vezme do světa Frídy Kakao, pana Kočky, Filomény Rap a dalších pohádkových postav. Společně s ní vytvoříme videoverzi pohádky Milana Kozelky. V průběhu dílny se seznámíme s pohádkou, připravíme si papírové loutky a látkové masky a záznam pohádky natočíme.

~~~
HARMONOGRAM
13.00 – 15.15 – Dílna
15.30 – Vystoupení pro rodiče i jiné diváky
~~~
REGISTRACE
Emailem na prahavbrne@gmail.com
Dílna je zpoplatněna sumou 150 Kč.
~~~
ADRESA
Kulturní prostor PRAHA
Husova 18a, Brno – nádvoří Pražákova paláce Moravské galerie
~~~
* Tereza Damcová vystudovala Favu v Brně, ateliér grafiky. Ve svých kresbách a videích systematicky vytváří alternativní svět bláznivých bytostí a jim odpovídajících situací. Záměrně opomíjí skutečnou realitu a nahrazuje ji křehkou surrealitou vnitřních představ, pohádkových idolů a jejich důmyslně propracovávaných legend. (Monika Doležalová).
http://www.bubacka.cz/

-->