SO-NE / 26.5.-17.6. / Kavárna PRAHA na Festivalu RE:PUBLIKA / gastro


Kavárna PRAHA součástí festivalu RE:PUBLIKA. >>> Originální odpočinkový prostor s výběrovou kávou, vínem, pivem, limonádami, alkoholickými koktejly a s domácími nanuky, jaké jste ještě neochutnali. Přijďte posedět! <<<

Kavárna na Festivalu RE:PUBLIKA nabídne návštěvníkům festivalu výběrovou kávu z brněnské pražírny Rebelbean, pivo, víno z Moravské banky vín a domácí limonády. Zároveň se budete moci osvěžit pomocí několika vybraných alkoholických koktejlů a speciální kolekcí nanuků, připravených pouze pro tento festival (kávový jogurt s tmavou čokoládou, jahodový s kokosovým mlékem). Děti si určitě vyberou z mnoha příchutí.

Provozní doba Kavárny

Po – Čt 14.00 – 21.00
Pá 14.00 – 23.00
So 10.00 – 23.00
Ne 10.00 – 21.00

* každý pátek DJs >>> 19 – 22 hod.

Dvě terasovité plochy, orientované na jednu z hlavních os brněnského výstaviště, rozšíří společenský prostor divadla do přiléhajícího okolí. Jejich dominantami se stanou dva kmeny vzrostlých „stoletých“ stromů. Strom jako symbol zlomových okamžiků v dějinách – vysazovaný k připomínce událostí na památných místech; strom jako monument – pod nímž se odehrávají klíčové okamžiky politické historie – konec společného státu stvrzený pod stromem v zahradě vily Tugendhat; strom jako symbol dlouhověkosti – skutečný svědek toho, co se dělo v roce 1918. Svou délkou vytváří dva dlouhé kontinuální stoly, u kterých si lidé musí k sobě přisednout. Stávají se tak pomyslnými mezníky na „časové ose“. Přírodní prvek dvou kmenů se může stát svou „nepatřičností“ v přísně modernistickém areálu výstaviště atraktivním „post-post-moderním“ bodem.

Přijďte posedět!

#Brnoslavirepubliku

-->