12. 4. – 14.00 ELEKTROJAM

Společný hromadný elektro jam prokládaný krátkými solo vystoupeními. K dispozici aparatura a mixpult s volnými vstupy pro elektronické či elektroakustické nástroje a počítače a projektor pro Vjs. Vstup volný.

jam

Restartujeme pravidelná setkání Elektrojam, která probíhala v letech 2007-2010 v klubu Fléda a Domě umění a v rámci festivalů NewNew a Multiplace.

Děláte elektronickou/akustickou/experimentální hudbu? Field recordings? Noise & drones? Zajímáte se o syntezátory, samplery, hudební software? Vyrábíte si své vlastní hw/sw nástroje a nemáte je komu ukázat? Máte znalosti a zkušenosti, které byste chtěli sdílet? Zkoušíte Vjing, nebo chcete lidem ukázat své nové video, animace? Zajímáte se o open source software a programování v nich?

V Praze bude k dispozici aparatura a mixpult s volnými vstupy pro elektronické či elektroakustické nástroje a počítače a projektor pro VJs. Nikdy se nedá odhadnout předem, co vznikne – bude to jen na zúčastněných, jestli se budou umět poslouchat, nebo zvítězí individualismus. Akce podobného typu probíhají pod různými jmény a na různých platformách po celém světě. Zřejmě nejznámějších je newyorský Share, jenž probíhá od roku 2001 (www.share.dj) a během 14 let se stal celosvětovým fenoménem probíhajícím v desítkách měst.

Nemusíte hrát, můžete si jen dát kafe s lidmi, které zajímá to co vás, vyměnit si data i zkušenosti. Může se stát, že tam potkáte své budoucí spolupracovníky…

Program:
14:00 – 22:00

struktura:
společný hromadný jam prokládaný krátkými solo vystoupeními a jamy dvojic/trojic

open audiomix + soundsystem:
– každý má k dispozici pouze jeden stereo-vstup (2xvelký jack), přineste si kabely na zapojení!, je však možné přinést si vlastní submix a pomoct nám tak při vyčerpání vstupů se zapojením dalších.

open projektor:
– VGA

1x zásuvka 220V

Chcete přijít a chcete nám to zjednodušit?
– napište na mail elektrojam @ bumbumsatori.org
– své jméno a v kolik hodin zhruba plánujete přijít
– co si s sebou plánujete přinést za techniku
– zkuste popsat hudební směr nebo co konkrétně vás na takovém setkání zajímá
– máte-li zájem o solo vystoupení/prezentaci v délce +/- 15min (může být po domluvě kratší i delší)

(stejně tak, chcete-li jakkoliv nám pomoci s organizací a propagací akce.)

Vstupné:
Akce je nevýdělečného charakteru bez stanoveného vstupného. Je možno přispět dobrovolným příspěvkem na náklady akce.

-->