* ZRUŠENO * SO / 3.11. / 13.00 / Živé hraní k promítání: Barevný orchestr / dětský workshop

Pravidelný multimediální dětský workshop, jenž je součástí série vzdělávacích akcí, které se jak v praxi, tak i v teorii, věnují nejmladším posluchačům a audiovizuálním umělcům, ­generaci “born digital” od 6 do 12 let. Během dílny se zaposloucháme do zvuků kolem nás, vyrobíme si své vlastní jednoduché hudební nástroje z věcí, které běžně používáme a nakonec si všichni společně zahrajeme jako orchestr! Tuto dílnu povede hudebnice Michaela Švédová – Kyklos Galaktikos. Nutná registrace emailem na prahavbrne@gmail.com. Dílna je zpoplatněna sumou 150 Kč.

fb event
Téma: Barevný orchestr ?

Co všechno může být náš hudební nástroj? Jak si jej vyrobit a jak na něj hrát? Existují v hudbě barvy?

?‍♀️ Během dílny se zaposloucháme do zvuků kolem nás, vyrobíme si své vlastní jednoduché hudební nástroje z věcí, které běžně používáme a nakonec si všichni společně zahrajeme jako orchestr!
S sebou: krabičku od svačiny

?‍♀️ Michaela Švédová je hudebnice a performerka. Vystudovala DAMU a ve své hudební tvorbě se věnuje nejrůznějším zvukovým experimentům s modulárními syntezátory i s věcmi běžné denní potřeby, které proměňuje v hudební nástroje.
Je členkou hudebních projektů Kyklos Galaktikos a Tyto alba. Vede workshopy pro děti zaměřené na hudbu a pohyb.

?‍♂️ REGISTRACE
Prosíme o potvrzení účasti na: prahavbrne@gmail.com
Do předmětu prosím napište: Dětský workshop
Dílna je zpoplatněna sumou 150 Kč a je určena pro děti od 6ti let.

Místo: Kulturní prostor PRAHA v Brně, Husova 18a, Brno
Datum a čas: 3.11 od 13.00 do 16.00

Více info: www.prahavbrne.cz
?‍♂️?‍♀️?‍♀️?‍♂️?‍♂️?‍♀️?‍♀️?‍♂️?‍♂️?‍♀️?‍♀️?‍♂️
Živé hraní k promítaní je série vzdělávacích akcí, které se jak v praxi, tak i v teorii, věnují nejmladším posluchačům & audiovizálním umělcům, ­generaci “born digital” od 6 let.

-->