SO / 18.5. / 17.00 / Muzejní noc: PRAHA STAGE / projekce, dj set

Doprovodný program k probíhající Brněnské muzejní noci v režii PRAHA. Na programu film Něžný barbar pojednávající o životě a tvorbě grafika a malíře Vladimíra Boudníka, nanuky, jídlo, pití a hudba. Zveme k projekci, tanci, poslechu a gastro zážitkům. Projekce, která je doprovodným programem k výstavě Boudník, proběhne ve spolupráci Moravské galerie, kavárny PRAHA a kina ART.

17.00—–21.00—–NUBIAN & DJ HOTDOGG [HAZE Movement]
facebook.com/DjHotDoGGfeels
mixcloud.com/onq
21.00—–22.30—–Něžný barbar
Projekce filmu o Vladimíru Boudníkovi podle stejnojmenné novely Bohumila Hrabala ( 1989, 88 min) na nádvoří. Uvádí Moravská galerie ve spolupráci s Kinem Art.

fb event

MENU
—–Marinovaný hovězí steak podávány s čerstvým chlebem a salátem s domácí Huhu Chilli omáčkami ( BBQ, Švestková, Meruňková)
—–Vege Wrap plněný fazolovými placičkami a zeleninou + salát

PRAHA stage info
A je tu pomalu ale jistě po roce další pokračování nejen poslechových odpoledních a večerních seancí na nádvoří Pražákova paláce pro všechny milovníky (nejen) elektronické hudby. O hudební zážitek se tentokrát postarají ostřílení djs, selektoři a promotéří skrývající se pod názvem Haze Movement, jmenovitě Nubian a DJ Hotdogg. Minulý rok nejednou roztancovali plac před Scalou a mají za sebou už několik velmi povedených večírků v Artbaru. Na scéně to ale nejsou žádní nováčci, pod různými crews a jmény už propluli velmi rozmanitými hudebními žánry a u nás zahrají pestrou selekci vhodnou k odpoledněvečernímu posezení i podupávání.

-->