NE / 26.5. / 15.00 / BACK to BACK – volume 3 / street talk

1 street dance scéna a 3 témata. Těšte se na skvělá témata a hosty na slovo vzaté. Tentokrát se setkáme nad tématem, co to znamená být profesionální tanečník, dále nad tím, jak udržovat a rozvíjet (nejen naši) taneční komunitu a zamyslíme se i nad cestou bboyingu na Olympiádu. Vstupné snížené/do 16 let – 80 Kč, plné/nad 16 let – 100 Kč.

fb event

1ST TOPIC / TANEČNÍK JAKO PROFESIONÁL
SPEAKER 1:
JK Sanchez : tanečník, choreograf, lektor, ale hlavně multikulturní umělec. Věnuje se herectví, divadlu a hudbě. V tanečním světe je znám díky účasti na největších tanečních kempech světa jako lektor. Na komerční scéně jako herec, choreograf Superstar, The Voice a take díky spolupráci s Benen Cristovao. Jako moderátor byl angažován do poradu StreamSteps na Stream.cz. v současnosti připravuje novy seriál.
SPEAKER 2:
Endrewstyle: tanečník pocházející z Brna, působí individuálně po různých místech v ČR ale i v zahraničí. Zaměřuje se především na hip hop a house, ale stejně tak rád si zatančí funk, step a poslechne swing i jazz. Jeho styl tance a lekcí se hodně točí okolo freestylu, ale nedílnou součástí jsou i choreografie.
SPEAKER 3:
Zuzana Zizoe Veselá – rodilá brňačka aktuálně působící v Praze. Věnuje se svému projektu diVize, který se zaměřuje nejen na taneční umění, ale i na jeho přesahy do komerčního světa.

2ND TOPIC / TANEČNÍ KOMUNITA
Společně se zamyslíme formou otevřené diskuze nad tím, co tvoří/netvoří taneční komunitu, co ji pomáhá/nepomáhá, jak ji udržovat, rozvíjet, kam se posouvá nebo jestli třeba nestojí stojí na jednom bodě? Liší se město od města nebo styl od stylu? Moc se těšíme na všechny otevřené hlavy! Otázky, nápady, postřehy a názory všeho druhu vítány !

3RD TOPIC / TANEC JAKO DISCIPLÍNA?
SPEAKER: TOMIK
Šéfredaktor zpravodajství Studyjo Brakedance, moderátor, lektor, bboy, marketing manager a statutární orgán breakové skupiny Bezmasacrew. Pohybuje se na taneční scéně více než 15 let a má za sebou mnoho battlů, exhibicí, moderací a tanečních show. Měl tu čest se podílet na mnoha projektech spojených s taneční komunitou. A v neposlední řadě je to také vysloužilý freestyle rapper samouk.

* Alina&Denise&Tess aka Re-lease & Back Dance On The Street

-->