OZVĚNY AFFR / projekce, instalace

fb pozvanka

Unavena věčným ježděním na kole se Eva Magnusková v zimních měsících přemístila do Brna, aby do práce mohla jezdit na běžkách. Navíc v rámci své rezidence u nás a díky mnohaletým zkušenostem s výběrem filmů pro Architecture Film Festival Rotterdam představí v měsíci únoru v PRAHA malý výběr těch nejlepších filmů z ročníku 2015:

>>> ČT / 16. 2. / 19.30
>> The Babushkas of Chernobyl
> Holly Morris & Anne Bogart, USA, 2015, 72 min
více info
fb event

>>> ČT / 23. 2. / 19.30
>> Double Happiness
> Ella Raider, Rakousko, 2014, 75 min
více info
fb event

Vstup na uvedené projekce je zdarma.

Součástí programu bude kromě projekcí také instalace v prostoru PRAHA, která bude ke shlédnutí v rámci otevíracích hodin kavárny.

AFFR_A_Rond_Geel

* Architecture Film Festival Rotterdam je mezinárodní filmový festival, který se od roku 2000 pořádá téměř každý druhý rok. Zaměřuje se na architekturu a urbanismus. Filmy, které se zařazují do programu festivalu se žánrově liší, od klasických dokumentů přes mockumentary až po hrané filmy. Každá edice má své téma, přičemž tématem posledního ročníku bylo Global Home.

foto e

* Eva Magnusková pracuje pro Platform GRAS, platformu pro architekturu a urbanismus v Groningenu (NL), kde se kromě výběru filmů pro výše zmíněný festival zabývá i vydáváním knížek (GRAS Uitgevers) a koordinuje další projekty.

-->